Alla vill ha kola!

Lite kola färgat, lite caffelatte, guldiga slingor! så låter på salongen när kunderna ska önska färg. Men kul, för jag ääälskar dessa härliga varma toner.


2hand no 2.

Et fynd till ju! Ett skärp som liknar det Acne har i butik just nu. Lite Cowboyisch!


(Acne)

 

(Beyond Retro)

2hand.

På Beyond Retro i Göteborg, fyndade jag häromdagen denna urtju(r)siga T-shirt med världens coolaste nit tryck och fastsydda axelvaddar. Den behövs klippas och sys lite i för att passa...stor som ett tält just nu!







Gårdagens.



Överst: Elsas värld. Av Sofie Fahrman. Och en sylt jag köpte på Kustbageriet. Testade den i måndags hos Sanna och KB när vi åt pannkakor. Den var så god så jag var tvungen att köpa den pronto!

Vänster: Ljus från Marina Caddie (fick jag av en kollega) och silverask från Day Home.

Höger: GANT-hoodie från Marina Caddie.

Nu iväg till jobb, först på listan står Frida Roos. Tror att hon är sugen på mörkt nu...vi får väl se vad som händer!

Lantlig.

Förra helgen gjorde jag en uppsättning på Anna, som skulle vara gäst på ett bröllop. Känslan vi ville få fram, var enkelt, lantligt och lite slarvigt. Är man gäst på ett bröllop ska det bara vara något enkelt, det ska nästan se hemmagjort ut. Som man slängt ihop en snygg frisyr själv. Detta är nästan det svåraste man kan göra som frisör...en slarvig uppsättning. Oftast ska det vara så perfekt!

On the walk.

Off we go! Nu blir det långpromenad längs Varbergs vackra kust! Påpälsad i min Woolrich och gosiga CAT skor! För idag är det kallt även om solen är här!



(Jacka från Nelly, gamla kängor från CAT, jeans från DrDenim)


Ledig idag...MEN jag har väl varit på jobbet ändå såklart. Frokustmöte med grabbarna från Schwarzkopf angående alla produkter vi ska ta in på salongen nu. Och mätning av väggar och hyllor för att se hur allt ska få plats.
Vi ska nämnligen byta ut en del gamla märken mot Schwarzkopf, som är min favorit, för er som inte märkt det!

Längtar till imorgon, när mitt <3 kommer hem! Men nu, promenad!

YSL naglar.

 

Inspirerad av YSL, så gjorde jag mina naglar igår. Silvana på salongen gjorde dom. Hon är awesome! Hon var lite nervös när hon skulle lacka, hade aldrig lackat så här, men det blev ju så fint! Nästa gång använder vi akryl istället för nagellack, så blir det permanent! Visst blev det snyggt?

 

 

kiss kiss bang bang.



Titta min nya fina pistol! Från Fiorucci.

crazy pony.

ÄLSKADE SKO! dig vill jag ha! Jag drömmer om dig på nätterna, kan inte få dig ur mina tankar! Kom hem till mig <3 Helst idag! Det värsta är att dom verkar vara hemliga...hittar dom inte på nätet nånstans! Detta var enda bilden på heeela internet och den är suddig!

Hittade dom i Göteborg på Yoko Yap, provade dom och blev kär. Men dom var såå dyra så jag kunde inte med att köpa dom. Men sen jag såg dom har jag inte kunnat tänka på annat! Vill ha dom nu! Problemet var bara att jag ringde dit och skulle lägga undan dom , men dom var slut nu i min storlek! Buuh!
Nu håller jag alla mina tummar och tår att Wonder i varberg kan ta hem dom små pärlorna till mig!


Primeboots i färgen crazy pony.

Sardinien.











Terry visningen i bilder.



Visningen på Trädgårn i måndags var AWESOME!
Steve Terry är har en underbar utstrålning och är en extremt teknisk frisör! Skit kul att se.
Vi fick se två klippningar på scen, annars var det bara visning och det tyckte jag var skönt! Mycket inspirerande och ibland kan det vara skönt att inte se massa klippningar efter varandra.



Stylingen var grym! Mycket rock!





Mycket hud och transparent.


Cool tjej som rockade hela visningen! (hon var bara 15år gammal!)



Vi fick jättefina goodiebags, innehålande Schwarzkopf produkter och en ny 10-minuters färg, som jag ska testa tänkte jag. Hur perfekt är inte det? Kortare tider=Mer kunder=Mer pengar! Effektivitet i tub!



Schwarzkopf rules. Punkt ;)

Top 1.



På topplistans plats no.1 just nu regerar denna frisyren+färg.
Underbar nyans att färga in våra slitna långa blonda sommarhår i.
Ett snyggt alternativ till er dom vill bli lite mörkare men ändå uppfattas som blonda.

Steve Terry med Schwarzkopf.

Ikväll på Trädgårn i Göteborg!

Ska bli så spännande att se världens bästa frisör live!
Steve Terry och hans utbildningsteam, You Education.



Google and learn.

Det har jag gjort och lärt mig göra så vackra bilder i mitt bildredigeringsprogram. Satt igår och pysslade med mina Italien bilder. Det tog lite tid att lära sig, men så fint det blev! Skulle lägga upp bilderna igår också, men mitt mobila bredband bara krånglar, DAMN Telenor! Men imorgon är ledig dag, så då kan jag äntligen ta tag i det jag inte gjort på länge! Nämligen att blogga! Det tar ju sån tid. Eftersom jag älskar bilder och är perfektionist så vill jag att alla bilder jag lägger ut ska vara perfekta.

Nu ska jag klippa vidare! Ikväll är det Schwarzkopf visning i Göteborg! Bilder från visningen blir det imorgon också!
RSS 2.0